In cazul in care produsul prezinta defecte, aveti la dispozitie 24h de la primirea produsului pentru a sesiza problema. 
Daca sesizarea se face dupa 24h VITTORIA.RO isi rezerva dreptul de a refuza orice despagubire. Produsele sunt verificate de defecte inainte de a fii trimise catre client.

         Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.

           Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris, prin email, contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.

Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, pentru a efectua si demonstra cu usurinta restituirea banilor.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original (sigilat in cazul cosmeticelor) cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat.

Conform OUG 34/2014, vittoria.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnare produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada sau deteriora rapid, in aceasta categorie intra si lenjeria intima, lenjerie de corp, costume de baie, sosete…etc

De asemenea, nu se pot returna produsele de igiena intima care au fost deja folosite sau care nu pot fi revândute din motive de igienă sau produsele perisabile – hrana, covorase absorbante, perii pentru par etc. Excepțiile de la dreptul de retragere sunt enumerate limitativ de lege.

 Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Produsele se vor returna la adresa: str Tudor Jarda, nr 1, spațiu comercial 2, Bistrița, BN, tel 0743 330 009, cu o cere de retur in prealabil pe mail la adresa comenzi.vittoria@gmail.com

 

          Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa comenzi.vittoria@gmail.com